A Café Delion a Balázs Café és a KGB (Kálvin Gastro Bistro) fúziójából született 2018 januárjában a rock zenészből főszakáccsá lett extravagáns séf, Nyuzó Imre vezetésével. Minden általunk kínált étel egy költemény: gondosan válogatott és egymással jól harmonizáló hozzávalókból, a legmodernebb konyhatechnológia és szakácsaink magas fokú, francia iskolán csiszolt mesterségbeli tudása révén műalkotás válik, mely kellemes szemnek, szájpadlásnak egyaránt. Mottónk: eat and drink fine, azaz egyél és igyál kitünően
Szakácsaink a közeli Nagycsarnokban kezdik a napjukat, ahol maguk választják ki a hozzávalókat, amelyeket aztán nagy precizitással és részletek iránti odafigyeléssel készítenek el. Mindazonáltal kreációik a hagyományos magyar konyha fogásain alapulnak, egy kis csavarral, így nem emlékeztetnek más külföldi konyhák egyetlen fogására sem, és Magyarországon is egyedülállóak. Nálunk az étel a nap vagy az este főszereplője, a program maga, nemcsak egy kis harapnivaló egy jó csapolt vagy kézműves sörhöz, divatos koktélhoz vagy magyar pincék kitűnő borai mellé, melyek tovább emelik az étel-költemények fényét. A kiváló ételekhez és italokhoz laza, otthonos hangulatot kínálunk, mert nálunk tényleg a gasztronómia a lényeg.
Villás reggelivel, ebéddel, vacsorával, koktélokkal, csapolt és kézműves sörökkel, magyar borokkal és hétvégente élő zenével várjuk vendégeinket. Nyáron mindezt teraszunkon is élvezhetik. Ősztől tavaszig hetente változó, kedvezményes árú ebédmenüt kínálunk. Ételeinket vendégeink különleges igényeit figyelembe véve is szívesen elkészítjük, akár gluténérzékenységről, laktóz allergiáról, vegán étrendről vagy más egyéni igényről van szó.